пʼятниця, 04 травня 2012 13:39

Спецтема: Качанівська колонія

Добрий тюремник носив змучену Тимошенко на руках

Добрий тюремник носив змучену Тимошенко на руках
Олена Паламарчук привезла фільм про Тимошенко у Київ. Фото: gazeta.ua

Харківські журналісти медіапорталу "Право" на прес-конференції в Києві показали фільм, в якому зібрали інтерв'ю дійових осіб, які перевозили екс-прем'єра Юлію Тимошенко з Качанівської колонії до лікарні "Укрзалізниці".

На відео один із тюремників, який перевозив Тимошенко, розказав, що з камери вона вийшла сама, на ходунках, а на сходах сказала, що втомилася. Тому він взяв її на руки і доніс до нош. Після чого екс-прем'єра повезли до лікарні. Медперсонал у фільмі повідомив, що Тимошенко постійно мовчала, поводилася спокійно, ні з ким не вступала в контакт, ні на що не жалілася, поводилась коректно. Проте від огляду відмовилась, сказавши, що має зустрітися зі своїм адвокатом.

Також на записі ув'язнена Качанівської колонії Оксана Мельник, яка знаходилася у палаті разом із Тимошенко, повідомила: "Вона і лежала, і сиділа, і ходила. Я бачила її біля холодильника, але що вона там робила не знаю".

За її словами, лідер "Батьківщини" була одягнена у джинси і футболку.

"Нижня частина живота була оголена. На руках та животі я синців не бачила", - додала Мельник.

Журналіст медіапорталу "Право "Олена Паламарчук розказала, що має всі дозволи на зйомку, що проводила її за власний кошт. Вона зауважила, що портал існує три місяці і найближчим часом підготує подібний фільм про одного із "регіоналів".

Зараз ви читаєте новину «Добрий тюремник носив змучену Тимошенко на руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути