пʼятниця, 26 червня 2015 10:16

"ДНР" та "ЛНР" мають списати – екс-нардеп

"ДНР" та "ЛНР" мають списати – екс-нардеп
Фото: www.profi-forex.org

В Росії вже давно ніхто серйозно не думає про створення "Новоросії". Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Коли самі утворення "ЛНР" та "ДНР" є фейковими – нежиттєздатними, вони не можуть самі нічого вирішувати. Питання в тому, під яким "соусом" Росія може їх позбутися. Їй потрібна дестабілізація, послаблення та постійні проблеми в Україні. Що для цього треба зробити? Було б ідеально створити "Новоросію". Але не вдасться.  На цьому вже поставили крапку. Бо "Новоросія" – це війна, в якій росіяни навряд чи виграють. Тому що вона може скінчитися чимось більшим, через що Росія просто буде стерта в порошок - втрати будуть колосальні", - зазначив він.

За словами політика, "Новоросія", а також "ДНР" та "ЛНР", мали бути утворені без російської армії. "Передовими загонами цього утворення мали бути харківський "Оплот" з його бандитами, одеські, миколаївські та запорізькі сепаратисти. А Росія повинна була надіслати "зелених чоловічків" для їхнього підкріплення та збереження ситуації в тилу. Війна "Новоросії" мала бути зроблена руками не Росії, а оцих "ватників". Тепер все провалилося і далі не піде. Рано чи пізно "ДНР" та "ЛНР" мають списати. Вони не можуть самозабезпечуватися та щось відтворювати. Тому Захарченко нагнітає пристрасті та запускає їх в тому числі й в російське середовище", - наголосив Чорновіл.

Нагадаємо, лідер так званої "ДНР" Олександр Захарченко, заявив хоче відтворити проект "Новоросія".

Зараз ви читаєте новину «"ДНР" та "ЛНР" мають списати – екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути