субота, 21 березня 2015 12:20

Дії Порошенка не схвалюють майже 60 відсотків населення

Дії Порошенка не схвалюють майже 60 відсотків населення

Третина українців, або 33% на сьогоднішній день схвалюють дії президента Петра Порошенка, тоді як не схвалюють - 58% жителів країни. Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією Research & Branding Group.

Згідно з опитуванням, дії прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка схвалюють 24% громадян країни, тоді як не схвалюють - 68% українців.

Що стосується голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, то його дії схвалюють лише 23% українців, тоді як не схвалюють - 62% жителів країни.

Опитування було проведене 6 - 16 березня 2015 (за винятком АР Крим, Донецької та Луганської областей та м Севастополь) щодо оцінки жителів країни поточної політичної ситуації в Україні.

Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення України за регіоном проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 1501 респондент. Очікувана середня похибка вибірки становить +/- 3%. Дані у відсотках.

Зараз ви читаєте новину «Дії Порошенка не схвалюють майже 60 відсотків населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути