вівторок, 06 листопада 2012 10:31

Деякі політики вже давно себе "обнулили" - Азаров

Деякі політики вже давно себе "обнулили" - Азаров
Микола Азаров каже, що в України немає грошей на безглузді ідеї. Фото: iport.info

Верховна Рада України 7-го скликання почне працювати у встановлені терміни, у країни немає грошей "на абсурдні ідеї", заявляє прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Комітеті виборців заявили, що йти на перевибори безглуздо

"Знову йдуть заклики до дестабілізації, до "майданів". А що, вони забули, яка зараз погода у світі? Або безвідповідальність вже переходить всі межі? Та нічого у них не вийде. Країна провела вибори, сформувала парламент, він у встановлені терміни буде працювати", - сказав він журналістам у вівторок в Києві.

"У нас немає зайвих грошей на всякі абсурдні ідеї, і я хотів би, щоб це всі розуміли. Ситуація в світі та країні не така, коли ми могли б дозволити відривати від пенсій, від зарплат, від необхідних країні проектів на якісь фантастичні ідеї", - додав він.

Азаров нагадав, що після виборів він одразу запропонував всім партіям, які подолали 5% прохідний бар'єр до Верховної Ради, приступити до конструктивної співпраці. Він висловив розчарування тим, що його пропозицію ніхто не підтримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції хочуть, аби влада втрутилась в роботу проблемних ОВК

"Зараз деякі політики розмахують гаслами - "обнуління". Вони, щоправда, вже себе давно обнулили, за великим рахунком. Але вони не замислюються про те, що таке зараз увергнути країну в якісь вибори-довибори. Це мільярди гривень. Обіцяли народові і людям конструктивну роботу, роботу на творення. А яка зараз робота на творення?", - заявив Азаров.

6-9 листопада - останній пленарний тиждень роботи чинної Верховної Ради.

Перше засідання нового парламенту намічено на 17 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Деякі політики вже давно себе "обнулили" - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути