пʼятниця, 05 лютого 2010 10:45

Десант спостерігачі від Європарламенту очолить поляк

Десант спостерігачі від Європарламенту очолить поляк
З 5 по 8 лютого в Україні перебуватиме 8 депутатів Європейського парламенту для спостереження за другим туром президентських виборів.

Як повідомили у прес-службі Європарламенту, делегацію очолить депутат від Польщі Павел Коваль (Європейська група консерваторів та реформаторів).

У складі групи спостерігачів також Алоїз Петерле(Європейська народна партія, Словенія), Альґірдас Саударгас (Європейська народна партія, Литва), Інезе Вайдере (Європейська народна партія, Латвія), Кристіан Вігенін (соціал-демократична група, Болгарія), Барбара Вайлер (соціал-демократична група, Німеччина), Адіна-Йоана Валеан (Альянс лібералів та демократів, Румунія), Ребекка Хармс (політична група зелених/Європейський вільний альянс, Німеччина).

Делегація Європарламенту є частиною спільної Міжнародної місії зі спостереження за виборами (IEOM), до якої також входять представники Бюро демократичних інституцій та прав людини ОБСЄ (OSCE/ODIHR), Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї Ради Європи та Парламентської асамблеї НАТО, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Десант спостерігачі від Європарламенту очолить поляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути