середа, 03 серпня 2016 14:39

Держава орендує житло понад третині депутатів

Держава орендує житло понад третині депутатів
УНІАН

Голова Верховної Ради Андрій Парубій і 167 депутатів парламенту отримали по 14 260 грн із державного бюджету для компенсації оренди житла чи найму готельного номера в липні.

Про це йдеться у відповіді апарату Ради на відповідний запит.

У фракції "Блок Петра Порошенка" кошти з держбюджету надали 60 зі 142 депутатів, зокрема, заступнику голови фракції Олексієві Гончаренку.

У фракції "Народний фронт" компенсацію отримали 43 із 81 депутата, зокрема, голова фракції Максим Бурбак і його заступник Юрій Береза.

У "Самопомочі" бюджетні кошти отримали 15 із 26 депутатів, зокрема, голова фракції Олег Березюк та його заступник Олег Лаврик.

В "Опозиційному блоці" - 11 з 43, зокрема, співголова фракції Олександр Вілкул, а також депутати Дмитро і Михайло Добкіни.

Також отримали компенсацію 10 із 23 депутатів групи "Відродження"; 5 із 19 депутатів групи "Воля народу" (зокрема, Сергій Мельничук); 6 з 21 депутатів фракції Радикальної партії Олега Ляшка, а також 4 з 19 депутатів фракції "Батьківщина".

Також компенсацію отримали 13 із 42 позафракційних депутатів, зокрема, Андрій Денисенко, Євген Мураєв і Володимир Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді нарахували понад 1000 чиновників

У березні в парламенті повідомляли, що держава компенсувала витрати на оренду житла 173 народним депутатам.

Зараз ви читаєте новину «Держава орендує житло понад третині депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути