субота, 09 лютого 2013 00:21

"Депутатів-бізнесменів у Партії регіонів узагалі не вважають за людей" - нардеп

"Депутатів-бізнесменів у Партії регіонів узагалі не вважають за людей" - нардеп
За словами Бригинця, для нардепів-бізнесменів із Партії регіонів участь у сесіях ВР є можливістю поторгуватися. Фото: glavcom.ua

Провладна партія зацікавлена в тому, щоб депутати-"регіонали" були "нічим", аби можна було їхніми картками у парламенті голосувати за які-завгодно рішення.

Про це заявив у коментарі Gazeta.ua народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

"У "Регіонів" більшість депутатів – це бізнесмени, в яких уже позабирали бізнес, і ще більше його заберуть, – говорить він. – Їх у фракції взагалі не вважають за людей, тому що вони все одно здали свої карточки і за них голосують інші. Тобто влада зацікавлена в тому, щоб депутати були нічим, а їхніми картками, щоб голосували інші нардепи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо "регіонали" і відкриють сесію, голосувати чужими картками ми їм не дамо - нардеп

За словами опозиціонера, для самих же нардепів-бізнесменів із провладної партії участь у сесіях Верховної Ради є можливістю поторгуватися.

"Самі ж депутати хотіли би, щоб із ними рахувалися, щоб їх переконували прийти в Раду й проголосувати за той чи інший законопроект. Адже щоразу можна буде тоді сказати, "а ви ж мені там ще оце не зробили". Тобто для них це предмет торгу", – зауважив Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція імітує діяльність, щоб переконати українців у своїй ефективності - експерт

Він також у черговий раз наголосив, що опозиція проти того, щоб дії у парламенті відбувалися у незаконний спосіб.

"Тому ми й відстоюємо законність, Конституцію України. Однак ми розуміємо, якщо цей парламент буде "кнопкодавським", то не зможе прийняти жодного достойного рішення. Тому що кнопкодави не думають, а тиснуть за всіх і не приймають хороших рішень. А якщо парламент не працює так, як йому годиться, – це означає, що, як мінімум, більшості доведеться сідати за стіл переговорів із меншістю щодо кожного голосування. І таким чином рішення будуть, щонайменше, зваженішими й об'єктивнішими", – підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Депутатів-бізнесменів у Партії регіонів узагалі не вважають за людей" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути