вівторок, 10 липня 2012 09:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Депутати усю ніч вартували Тимошенко
5

"Бютівці" грають в шахмати
В лікарні, за словами Уколова, зібралось мало не півфракції "БЮТ-Батьківщини"
Головлікар цікавиться, звідки у Тимошенко скільки гостей
Приїхали Іван Кириленко та Юрій Одарченко
Дрімає "бютівець" Олександр Сочка

Депутати від БЮТ провели всю ніч у харківській лікарні, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Як пише у своєму Fаcebook бютівець Віктор Уколов, на дев'ятому поверсі, де лікується Тимошенко, чекає півфракції.

"4 ранку, на поверсі Тимошенко мирно чекає пів-фракціi. Причина - хвору жінку, на виконання політичного замовлення влади, хочуть потягнути до суду. При цьому навіть судмедекспертиза ще не закінчена, хоч і вона виглядає абсурдною.Вони поспішають з другою справою, бо перша розвалиться у Європейському суді. Через тягнуть з апеляцією, через це лаштують третю справу, про Щербаня, яка розвалиться не почавшись... Світає. Пригадуються слова Лесі Украiнки: "Ще сонячні промені сплять - досвітні вогні вже горять, пока ще зоря не заграла!", - пише Уколов.

Щойно прийшов Головлікар щоб дізнатись з якого приводу ми зібрались перед палатою Тимошенко. Керівник фракції пояснив, що ми перешкоджаємо вчиненню злочину - ми не допустимо транспортування хворої до суду і маємо намір перебувати тут до ранку. Головлікар прямо не заперечив, що завтра Тимошенко збираються тягнути до суду і пішов викликати для пояснень представників пеніцитиарної системи.

" 7:35 Ранок 10 липня. Вадим Петренко і Сергій Сас продовжують всенощний шаховий турнір, я так розумію, що зі змінним успіхом. Поруч чути чийсь богатирський храп, гудять ліфти, лікарня потроху прокидається... Я не знаю чи буду у 7 скликанні Ради, але теперішнє 6 скликання є унікальним - ще ніколи члени парламенту так часто не були змінювали затишні кабінети на мітинги та акці? непокори. Це досвід на все життя", - написав Уколов.

Зараз ви читаєте новину «Депутати усю ніч вартували Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути