пʼятниця, 24 травня 2013 10:07

Депутати розглянуть постанову щодо запрошення в Раду генпрокурора

Депутати розглянуть постанову щодо запрошення в Раду генпрокурора
У ПР сумніваються, що в опозиції знайдеться достатньо голосів для виклику Пшонки в Раду. Фото: lenta-ua.net

Сьогодні у Верховній Раді після години запитань до уряду, яка присвячена державній політиці у галузі освіти, народні депутати розглянуть постанову щодо запрошення в парламент генерального прокурора України Віктора Пшонки.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це в інтерв'ю журналістам розповів лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, на нараді у спікера Володимира Рибака керівники фракцій домовилися, що після години запитань до уряду розглянуть постанову щодо запрошення в парламент генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіони" намагалися просунути в Раду "виїзні" закони

"Наша фракція за це голосувати не буде. Та й наврядчи будуть голоси для її прийняття. Після голосування ми розглянемо ряд законопроектів у першому читанні. А пакет законопроектів у другому читанні, який стоїть у порядку денному, буде направлений на повторне друге читання. Це така компромісна політична формула", - сказав депутат.

Коментуючи намір опозиції заблокувати трибуну, якщо до парламенту не викличуть генпрокурора, політик зізнався, що не розуміє опозиціонерів.

"Ми вже заслухали звіт міністра внутрішніх справ. Навіть пішли на те, аби міністр залишився після перерви та відповів на всі запитання. Також ми створили комісію, яка займається цим питанням, а от далі - це чистий популізм. Опозиція не хоче працювати в залі. Вона займається тільки тим, що перешкоджає роботі парламенту, аби в державі погіршувався стан справ", - пояснив Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Депутати розглянуть постанову щодо запрошення в Раду генпрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути