пʼятниця, 11 листопада 2016 10:24

Депутат Київради Новіков виявився власником однієї з фірм – засновників "Еліта-Центру"

Депутат Київради Новіков виявився власником однієї з фірм – засновників "Еліта-Центру"

10 листопада на засіданні Київради депутат Олексій Новіков (фракція "Єдність"), голова робочої групи "Про врегулювання конфлікту з приводу будівництва на розі Здолбунівської та Тепловозної" на запитання депутата-"свободівця" Володимира Назаренка підтвердив, що був засновником і директором компанії "Марс-1", яка скуповувала квартири для організаторів афери "Еліта-Центру".

Як повідомляє пресс-служба КМР, у депутатів є підозри, що це - конфлікт інтересів. Депутати запропонували замінити голову робочої групи з такого важливого й скандального питання.

"У ЗМІ є інформація, що депутат Новіков є безпосереднім учасником та співорганізатором афери з "Еліта-Центром". Ви по іншому колу хочете залишити людей без квартир, уже оплачених, до речі? Наша фракція теж проти забудови Качиного, але ж ви, пане Новіков, навіть альтернативи тим людям не запропонували! Скажіть, ви хоча б вели переговори з нашими комунальними забудовниками про можливість надання постраждалим іншого житла, в іншому місці?" - заявив депутат Київради Володимир Назаренко.

Робочу групу створили для вирішення конфлікту з будівництвом на водоймі, яке активісти назвали "Озеро Качине". На цьому місці всі дозвільні документи на будівництво отримало КП "Житлоінвестбуд-УКБ", яке збирається будувати багатоквартирний будинок, де частину квартир віддадуть постраждалим від афери "Еліта-Центру".

Раніше ЗМІ писали про причетність Новікова до "Еліта-Центру".

Зараз ви читаєте новину «Депутат Київради Новіков виявився власником однієї з фірм – засновників "Еліта-Центру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути