вівторок, 19 липня 2016 14:22

Дія Мінських домовленостей закінчилася півроку тому - Безсмертний

Дія Мінських домовленостей закінчилася півроку тому - Безсмертний

Термін дії Мінських домовленостей завершився 1 січня.

Про це на брифінгу сказав Роман Безсмертний, колишній представник України на переговорах Тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Дія Мінських домовленостей закінчилися 1 січня 2016 року. І до них так треба ставитися. Влітку 2015 року всім учасникам я представив своє бачення врегулювання кризи. Мені заборонили подавати це від імені української сторони. Подав як пропозиції конкретно Безсмертного. Сказали, що я затягую процес. Відповів: у січні 2016 року з вас усіх будуть сміятися. Бо було зрозуміло влітку 2015 року, що зазначений шлях веде внікуди", - сказав дипломат.

Він зазначив, що Європа не ідентифікувала конфлікт на Донбасі як війну. А Україна назвала його антитерористичною операцією. Це вивело проблему за рамки законодавства.

"Цей комплекс кроків заблокував можливість використовувати сучасні інформаційні технології для розв'язання питання", - додав Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертний розповів, від чого росіяни "вистрибують зі штанів"

Раніше представник України в гуманітарній підгрупі по Донбасу Ірина Геращенко повідомила, що бойовики не погодилися на обмін полоненими за формулою "25 на 50" і вимагають "всіх на всіх".

Зараз ви читаєте новину «Дія Мінських домовленостей закінчилася півроку тому - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути