пʼятниця, 29 листопада 2013 18:38

Спецтема: Доленосний саміт Україна-ЄС у Вільнюсі

ДАІ заблокувала два опозиційних мікроавтобуси з озвучкою

ДАІ заблокувала два опозиційних мікроавтобуси з озвучкою
Фото: Ольга Москалюк

Два мікроавтобуси із озвучкою, які опозиція хотіла провести на Євромайдан стоять на проїзжджій частині хрещатику. Перед ними — машина ДАІ. Їх охороняють два десятки молодиків, у деяких з них на байджі написано "охорона". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На одній із машин сидять троє нардепів із "Батьківщини". Вони кажуть, що привезли резервні машини на випадок, якщо звук на Майдані відключать. До машини підійшов молодик у масці із фільму крик із косою в руках: "Владо, я по вас". Він помахав Одарченку і сказав: "Юра, привет", - той усміхнувся у відповідь і помахав рукой. Ліва рука перев'язана жовто-блакитними стрічками. Зі сцени лунає енергійна музика. Більшість присутніх підтанцьовують. Ведучий зі сцени повідомив, що о 19:00 тут розпоячнеться мітинг на якому мають виступити лідери опозиції та громадських організацій, він також попросив людей не піддаватися на провокації.

Вздовж вулиці Інститутська вишикувались міліціонери.

Як відомо, у Вільнюсі відбулася церемонія підписання угод між ЄС та країнами Європейського партнерства, однак з Україною жодних угод підписано не було. Також відомо, що Декларацію про наміри не було підписано, бо президент Віктор Янукович хоче продовжити переговори з ЄС лише за участі у них Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ заблокувала два опозиційних мікроавтобуси з озвучкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути