понеділок, 23 листопада 2015 16:34

Чубаров хоче групу, яка б займалася поверненням Криму Україні

Чубаров хоче групу, яка б займалася поверненням Криму Україні
Фото: http://argumentua.com

Народний депутат України, лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров пропонує створити контактну групу на високому рівні, яка б займалася деокупацією Криму. Про це він заявив сьогодні на засіданні уряду, повідомляє УНІАН.

"Ситуація, яка склалася у зв'язку зі знеструмленням тимчасово окупованої АР Крим жваво обговорюється, в тому числі, і політиками інших урядів, нашими партнерами", - зазначив він.

Чубаров закликав Яценюка звернутися від імені уряду до міжнародних партнерів для того, щоб якомога швидше утворити контактну групу на високому рівні, яка б до переліку заходів протидії агресії Росії щодо України включала б і питання, пов'язані з деокупацією Криму.

"Я думаю, що або контактна група на високому рівні, або розширення Мінської групи було б в інтересах України", - зауважив Чубаров.

Нагадаємо, що Кабмін ввів тимчасову заборону на переміщення вантажів до Криму. Раніше з пропозицією призупинити вантажне сполучення з Кримом, як автомобільного, так і залізничного транспорту, виступив президент України Петро Порошенко.

Також про повну блокаду Криму заявляли й ініціатори безстрокової акції блокування поставок українських товарів на Кримський півострів. Ця акція почалася 20 вересня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров хоче групу, яка б займалася поверненням Криму Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути