середа, 30 квітня 2014 22:50

Щоб врятувати два регіони, треба ізолювати Турчинова - Чорновіл

Щоб врятувати два регіони, треба ізолювати Турчинова - Чорновіл
Тарас Чорновіл Фото: gazeta.lviv.ua

Аби врятувати Луганську та Донецьку області, треба відсторонити від влади Олександра Турчинова та інших керівних політиків. Таку думку в ефірі ТВі у програмі "Сьогодні про головне" висловив Екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Ми маємо шанс урятувати й ті два регіони (Луганську та Донецьку області, – ред.) так само, як ми могли спокійно врятувати Крим", - вважає він.

За його словами, для "порятунку" країні необхідні "найвищі кадрові рішення".

"Для цього треба, аби відбулися найвищі кадрові рішення – ізоляція від суспільства таких людей, як Турчинов, Тимошенко, Аваков, Пашинський, Парубій і ще групи осіб", – висловився політик.

Нагадаємо, народний депутат Анатолій Гриценко зажадав негайного скликання позачергового засідання Верховної Ради для заміни в.о. президента Олександра Турчинова на посаді Верховного головнокомандувача. За словами парламентарія, Верховна Рада дала Турчинову повноваження президента - Верховного головнокомандувача, однак Турчинов не здатний виконувати покладені на нього обов'язки.

Зараз ви читаєте новину «Щоб врятувати два регіони, треба ізолювати Турчинова - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути