понеділок, 12 грудня 2016 20:10

"Чортів" у Захарченку і Плотницькому я не побачила " - брифінг Савченко

Народний депутат Надія Савченко підтвердила факт таємної зустрічі з керівниками бойовиків ДНР і ЛНР і назвала її "дієвою".
Про це вона розповіла в 12 грудня під час брифінгу на Софійській площі.

Надія Савченко підкреслила, що готова і надалі зустрічатися в такому форматі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко таємно зустрічалася з ватажками ДНР і ЛНР

"Щодо зустрічі в Мінську, так, відбулася зустріч у тристоронньому форматі з присутністю російської сторони і Захарченком з Плотницьким з боку ЛНР, ДНР, щоб посилити мінські угоди", - сказала Савченко.

 

"Чортів" в лідерах ДНР і ЛНР Захарченку і Плотницькому я не побачила. Я обіцяла українцям, що буду боротися, буду говорити навіть з чортом (для звільнення заручників, - Gazeta.ua.). Так, я сиділа з людьми, з якими ми стріляли один в одного. І я в них чорта не побачила, бо якби я говорила з чортом, ми б ні про що не домовилися. Я говорила з людьми ", - заявила Савченко.

"Не можна вішати лейбли "терористи","вбивці","сепаратисти ". Якщо ми хочемо отримати мир, то повинні починати говорити ... Я їздила з українським паспортом. З дипломатичним паспортом я їжджу тільки в ті відрядження, в які мене посилає Верховна Рада ... Ця зустріч не таємна, вона робоча, - зазначила депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Чортів" у Захарченку і Плотницькому я не побачила " - брифінг Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути