субота, 28 грудня 2013 21:43

Чорновол не виключає, що напад на неї - це особиста помста керівника київського "Беркуту"

Чорновол не виключає, що напад на неї - це особиста помста керівника київського "Беркуту"
Фото: newsradio.com.ua

Активістка Тетяна Чорновол озвучила версію жорстокого бандитського нападу на себе

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив інший активіст Євромайдану Зоряк Шкіряк після відвідин Чорновол у лікарні.

"Не відкидаючи усі можливі версії цього ганебного політично-бандитського злочину, що носять замовний характер, Тетяна Чорновол не виключає особистої помсти керівника київського "Беркуту" Кусюка, котрий ненавидів Тетяну за іі громадянську позицію", - зазначив Шкіряк.

За його словами, при цьому вона "коротко, але достатньо аргументовано виказала свою версію".

Цю ж інформацію в ефірі "Громадського ТБ" підтвердив чоловік Чорновол Микола Березовий.

"Вони кілька разів стикалися біля Київради.... І коли був штурм барикад Євромайдану, а перед тим вже було відомо, що саме він керував побиттям студентів і розгоном Євромайдану перед тим (30 листопада) - вона підбігла до Кусюка  і вдарила його по печінці. Звісно, що той удар - "комариный писк" - але той удар побачив багато хто. І це могло задіти Кусюка", - зазначив Березовий.

Також він заявив: активістка звертає увагу і на той факт, що з поля зору слідства зникла друга автівка нападників, яка також була учасником ДТП.

"Зараз розглядається лише одна автівка, а інша – її немає взагалі у справі. Але ж було два авто, які таранили машину Тетяни. Про неї нічого не чутно, не видно, і взагалі в матеріалах справи вона не фігурує. Слідство ніякої інформації про неї нам також не надає ", - заявив Березовий.

Також він зазначив, що відео реєстратор з машини Чорновол зняв її батько, спершу віддав міліції, але потім забрав і віддав депутату Віталію Яремі.

Також, за словами Березового, відеореєстратор на автівці Чорновол було встановлено лише за 2 дні до побиття.

"Її всі  вмовляли встановити його, ледь не вимагали – і активісти з Євромайдану, і батьки. Чому нападники його не зняли – всі про це знали, що його немає. Це знали всі. Тому навіть не дивилися туди в машину", - зазначив чоловік Чорновол.

"Окрім того Яценюк, Турчинов і інші наполягали на тому, щоб надати їй охорону. Але Тетяна думала, що її буде арештовано – про це нас попереджали ще за місяць до  події. І коли її почала таранити машина, вона думала, що це чергова спроба її затримати. Вона не думала, що її будуть вбивати", - зазначив Березовий.

Зараз ви читаєте новину «Чорновол не виключає, що напад на неї - це особиста помста керівника київського "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути