середа, 05 грудня 2012 10:43

Чорновіл зізнався, що йому пропонували покаятися перед Януковичем

Чорновіл зізнався, що йому пропонували покаятися перед Януковичем
Тарас Чорновіл радий, що не обрався у Раду. Фото: news24ua.com

Позафракційний депутат Тарас Чорновіл, який не пройшов до наступного парламенту, має намір займатися бізнесом.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"По міжнародній співпраці були різні пропозиції. Мої друзі є засновниками певних підприємств. Займатимуся міжнародними економічними контактами в аграрному бізнесі. Також буду писати законопроекти. Крім того, мій Львівський університет мене запрошує писати дисертацію по міжнародних відносинах. Поки що мені хочеться побути самим собою. Я почав ходити в спортзал, займаюся дитиною, сім'єю", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл про бюджет: "Для мене його фактично не існує"

Чорновіл зізнався, що має прекрасний настрій. "Я себе нарешті відчув людиною. Дивлюся на всі ці склоки і думаю: Як добре, що я не буду всім цим займатися. Коли я йшов на вибори, у мене була думка: пройду я Верховну Раду, буде багато мажоритарників, які не захочуть у владу чи опозицію, створимо незалежну групу і працюватимемо. А виявилося, що народ проголосував на мажоритарних округах, як по списках – або від влади, або від опозиції. Така виробилася звичка. Крім того, внесли зміни до регламенту. Тому справді незалежних депутатів у парламенті не буде. Вийшло б, що я опинився в дурній ситуації. Бо у владу б не пішов, до Тягнибока – страшно, до Яценюка – соромно. Не ставши депутатом, я позбувся складної дилеми", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл: Рада перетворилася на маріонетку

"До мене підходило кілька не останніх людей і тихенько казали: "В тебе є коридор, можеш зайти в перший кабінет, вклонися низько в ніжки і скажи: "Федорович, погорячился", покаятися. Буде змінюватися уряд, міністра тобі не дадуть, але першого зама дістанеш". Я не звик в ніжки кланятися. Тому про це не йдеться. Як і про дипломатичну службу. Бо там всі питання йдуть через Сергія Льовочкіна. Зрозуміло, мені там немає сенсу з'являтися. Крім того, я не вивчав англійську. А без неї туди йти не варто. Може, колись доросту до дипслужби", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл зізнався, що йому пропонували покаятися перед Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути