Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2014 08:25

Чому не посадили Медведчука - друга Тимошенко? - Головатий

Чому не посадили Медведчука - друга Тимошенко? - Головатий
Віктор Медведчук та Юлія Тимошенко. Фото: polittech.org

В Луганську, Донецьку кримінальні елементи керують українською владою. Це — терористи. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів колишній народний депутат Сергій Головатий.


"Люди обурені через це. Коли Путіну треба було прийти до влади, підривали будинки. Загинули сотні людей. Коли треба було зберегти територіальну цілісність Росії, Путін "праскою" пройшовся по Чечні. Були десятки тисяч жертв. Коли терористи захопили "Норд-Ост" (теракт на Дубровці в Москві 2002 року. — ред), він спецзасобами умертвив сотні людей. Він їх убив, а не терористи. А в нас що, немає обов'язку захищати суверенітет, цілісність держави?", - дивується колишній парламентар.


За його словами, міністр внутрішніх справ, генеральний прокурор, голова СБУ майже нічого не роблять для нейтралізації кримінальних злочинців.


"Захоплені адмінбудівлі, над ними висять прапори держави-агресора, лунають заклики до федералізації. Хіба не було відомо, що таке відбуватиметься в Донецьку чи Луганську? Про це говорили і писали. Чому керівники силових відомств не реагували? Чому не порушено жодної кримінальної справи за посягання на територіальну цілісність держави? Чому не порушено кримінальної справи щодо Медведчука — друга Тимошенко? Чому міністр юстиції досі не звернувся до суду, щоб заборонити діяльність медведчуківського "Украинского выбора", на сайті якого давно висить конкретний план федералізації України?", - зауважив Головатий. 

Зараз ви читаєте новину «Чому не посадили Медведчука - друга Тимошенко? - Головатий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути