пʼятниця, 29 серпня 2014 02:11

"Цього ніхто не приховує" - Чуркін визнав, що на Донбасі воюють росіяни

"Цього ніхто не приховує" - Чуркін визнав, що на Донбасі воюють росіяни
Віталій Чуркін Фото: ru.tsn.ua

Постпред РФ в ООН Віталій Чуркін після десятки засідань ООН визнав, що на Донбасі воюють росіяни. Про це повідомляє пише zn.ua.

На засіданні ООН 28 агуста постпред Росії підніс участь російських добровольців як очевидний факт. Чуркін повідомив, що ніхто не приховує участь російських громадян в конфлікті.

"Всім відомо, що на Сході України є російські добровольці. Цього ніхто не приховує. Хотілося б, щоб аналогічну транспарентність проявили і деякі інші країни. Нехай наші американські колеги розкажуть, чим займаються в будівлі РНБО десятки американських радників. Нехай розкажуть, скільки американських найманців з так званих охоронних підприємств воюють в тисячах кілометрів від своїх берегів", - невимушено підкреслив він.

Також Чуркін заявив про нібито чергові домовленості між міністерствами закордонних справ Росії і України про відправку нового гуманітарного вантажу в Східну Україну.

У висновку промови постпред Росії запропонував на "цьому ж засіданні" негайно прийняти нову резолюції ООН про припинення вогню у Східній Україні. У поспіху документ, зрозуміло, прийнятий не був.

Зараз ви читаєте новину «"Цього ніхто не приховує" - Чуркін визнав, що на Донбасі воюють росіяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути