четвер, 04 серпня 2011 16:29

Цибулько розказав, чому підписав лист до Януковича

Цибулько розказав, чому підписав лист до Януковича

Політолог Володимир Цибулько підписав лист представників інтелігенції до президента Віктора Януковича, тому що хоче, щоб реформи влади "не провисли".

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.
.
"Мене здивувало, що люди прочитали "рахат-лукум", а не суть. Більшість із них побачили ніби ласкавий тон на початках, а не роздивилися важливі речі. Лист був сприйнятий, як здача в полон Януковичу. Насправді це не так. Там немає: треба "мочити" опозицію чи боротися конкретно з Тимошенко. Важливі дві речі: не зупинити реформи, друге – продовжити боротьбу з корупцією. Більше нічого. Я не закликаю вступати в Партію регіонів. Я і надалі буду критикувати Януковича, зокрема за "Межигір'я", - наголосив експерт.

"Хай Янукович розбереться зі своїми "регіоналами", які сидять у владі зверху донизу на всіх посадах. Конкретний приклад боротьби з корупцією – справа Василя Волги. Буде ще", - зауважив Цибулько.

Він зізнався, що підтримує впровадження реформи електронного урядування.

"Якщо воно буде введено до кінця року, на 30 % буде прибрана бюрократія, спростяться процедури. При електронній системі державних закупівель роль чиновника буде мінімізована. З пенсійною та податковою реформами є проблеми. Але по останній вже пішли ініціативи, внесені в діючу податкову систему", - зазначив політолог.

Нагадаємо, що низка представників української інтелегенції підписали листа на підтримку президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Цибулько розказав, чому підписав лист до Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути