Ексклюзиви
четвер, 25 квітня 2013 17:06

"Черкаська "Батьківщина" управляється з кабінету губернатора" - Одарич

"Черкаська "Батьківщина" управляється з кабінету губернатора" - Одарич
Одарич: "Депутатам міськради пропонували гроші за голосування проти мене". Фото: pvd.ck.ua

"Відставлений" міський голова Черкас Сергій Одарич має достатньо важелів, щоб добитися об'єктивності суду щодо незаконності рішення міськради по його імпічменту.

Про це Одарич розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Я ще вчора звернувся до суду. І моє завдання сьогодні у судовому порядку скасувати рішення міської ради, довести його незаконність, - говорить він. - Тому що поки не буде такого рішення, всі інші розмови, припущення і так далі - це все тільки дискусія. Безумовно, лише суд може поставити крапку в цій ситуації. У мене є достатньо важелів для того, щоб добиватися об'єктивності суду. У тому числі публічних важелів, міжнародних тощо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До цього причетний губернатор: це схоже, що сильніший давить слабшого" - у Черкасах відправляли мера у відставку

За словами мера, у цій ситуації з відставкою на нього ніхто не тримає зуб: ні "регіонали", ні опозиція.

"Тут є команда чи то вказівка губернатора Сергія Тулуба, яка слухняно виконується і депутатами Партії регіонів, і депутатами від опозиції. Це підтверджує, що "Батьківщина" - абсолютно ручна організація. Принаймні Черкаська міська організація "Батьківщини" управляється з кабінету губернатора", - заявив Одарич.

Він також повідомив, що не має інформації, що депутати від опозиції були підкуплені владою під час голосування за його імпічмент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Черкас не збирається силою пробиватися у свій кабінет, а чекатиме рішення суду

"Зате в мене є інформація про те, що депутатів намагалися підкупити і пропонували їм гроші. Але ця інформація від тих людей, які відмовилися від цієї пропозиції", - зазначив "відставлений" міський голова.

Нагадаємо, рішення про імпічмент меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції вчора вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і планує оскаржити свою "відставку" у суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун.

Зараз ви читаєте новину «"Черкаська "Батьківщина" управляється з кабінету губернатора" - Одарич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути