неділя, 05 січня 2014 17:58

Через пожежу миколаївський "регіонал" лишився без сауни і без меду

Через пожежу миколаївський "регіонал" лишився без сауни і без меду

В селі Бузьке Вознесенського району (Миколаївська область) сталася пожежа на території домоволодіння голови Вознесенської райдержадміністрації Олександра Кучера. НП сталася вночі в суботу, 4 січня, повідомляє прес-служба управління МВС в Миколаївській області.

Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 6:00, а через годину про це повідомили міліції. Зараз встановлюються причини пожежі.

Слідче відділення Вознесенського МВ УМВС початок кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України ("Умисне знищення або пошкодження майна"), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині 21-річний юнак облив себе бензином і підпалив

Від вогню не постраждала жодна людина, однак, згідно з інформацією місцевих ЗМІ, згоріли сауна, сарай і кілька вуликів з бджолами, які стояли у дворі.

Олександр Кучер був призначений головою Вознесенської райдержадміністрації в 2011 році. Крім того, він очолює Вознесенську районну організацію Партії регіонів і є депутатом від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Через пожежу миколаївський "регіонал" лишився без сауни і без меду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути