четвер, 21 серпня 2014 08:10

Через півтора-два роки будуть нові дострокові вибори Ради — політолог

Через півтора-два роки будуть нові дострокові вибори Ради — політолог
фото: kiev.vgorode.ua

Якщо після парламентських виборів Верховна Рада оновиться наполовину — це було б непоганим результатом. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Петро Олещук.

"Уже не побачимо в наступному парламенті багатьох одіозних "регіоналів", комуністів. Думаю, Партія регіонів випаде з української політики, але частина "регіоналів" залишаться в ній. Вони формують нові проекти — Льовочкіна, Тігіпка. "Сильна Україна", напевне, претендуватиме на роль часткового представника Донбасу. На президентських виборах за Тігіпка активно голосували на Одещині, Дніпропетровщині. Висока ймовірність, що йому допомагатиме Коломойський. Проте для нього вигідно запустити власний проект. Коломойський може купити кілька кишенькових партій і за два дні матиме блок", - зазначив політолог.

За його словами, Верховна Рада оновиться за рахунок використання популярних людей.

"Наприклад, військових, які проявили себе під час антитерористичної операції. У кожної партії в першій п'ятірці обов'язково буде хтось із військових. Для мене наступна Верховна Рада буде перехідною. Вона навряд чи задовольнятиме суспільні запити. Тож за півтора-два роки, напевне, постане питання щодо перевиборів і цього парламенту. Тоді можна буде сподіватися на прихід більшої кількості справді нових людей — по-сучасному мислячих і діючих", - наголосив Петро Олещук.

Зараз ви читаєте новину «Через півтора-два роки будуть нові дострокові вибори Ради — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути