середа, 30 січня 2013 15:05

Чечетов порадив "деяким лідерам опозиції" визначитись між політичною та спортивною ареною

Чечетов порадив "деяким лідерам опозиції" визначитись між політичною та спортивною ареною
Фото: tochka.net

Народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов пропонує деяким лідерам опозиції для ефективнішої роботи, нарешті, визначитися, де бути: на політичній арені чи на спортивній. Про це він заявив у середу, 30 січня, коментуючи ініціативу партії "УДАР" про відставку спікера Верховної Ради.

"Усі ми були свідками того, як опозиція показала себе повним політичним банкрутом, коли не змогла мобілізувати своїх людей для проведення позачергової парламентської сесії", - зазначив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо замахнувся, то рубай" — Сас про ініціативу УДАРу щодо звільнення спікера

Водночас, за його словами, що стосується заяви представників опозиції про те, що вони виступають за відставку спікера парламенту, то для цього вони повинні були виконати одну умову. "А саме - перемогти на виборах. Але це, як ми всі знаємо, їм не вдалося. Більшості в парламенті у них немає, тому всі їхні пропозиції залишаться лише на рівні порожніх слів", - підкреслив Чечетов.

Він сказав, що Голова Верховної Ради Володимир Рибак - дуже мудрий керівник, який може конструктивно організувати роботу парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк принесе ручку Рибаку, аби той підписав розпорядження про скликання позачергової сесії

"А ось деяким лідерам опозиції варто самим визначитися, де бути: на політичній арені чи на спортивній. Може, тоді від них буде більше користі", - вважає депутат-регіонал.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов порадив "деяким лідерам опозиції" визначитись між політичною та спортивною ареною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути