середа, 27 лютого 2013 19:17

"Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію

"Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію
Тулуб пригрозив опозиції, що надалі діятиме за принципом "із чим ви до нас прийшли - від того й загинете". Фото: прес-служба Черкаської ОДА

Губернатор Черкаської області "регіонал" Сергій Тулуб невдоволений акцією протесту "Народний трибунал", присвяченій третій річниці перебування при владі президента Віктора Януковича. Проводили її представники ВО "Батьківщина", "Фронту змін", ВО "Свобода" та УДАРу.

Про це губернатор розповів під час прес-конференції 26 лютого.

"Наш президент називає політику опозиції екстремістською. І я з цим погоджуюся. І не тільки я. З учорашніх подій влада більше нікому потакати не буде, а буде діяти згідно з діючим законодавством і в межах діючого законодавства. Як казав Невський, із чим ви до нас прийшли - від того й загинете. Тому хай думають, як, чого і де робити. У жодній розвиненій країні світу ви не знайдете такої екстремістської політики, як в української опозиції. Ну це вже до фашизму доходить. Оці гроби, вінки...", - сказав Тулуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна в жалобі... Янукович 3 роки при владі" - черкаська опозиція провела акцію без дозволу міськради

На його думку, "це не дуже гарно, це показує невихованість".

"Влада працює, ми допускаємо помилки, без цього не обійтися. Але чого ж ніхто не стає поруч. І якщо ми помиляємося, то підійди, запропонуй свої послуги, зроби щось разом із нами. Раніше гра така була "Зарниця". Так оце і зараз, як діти якісь невиховані, намагаються щось таке створити. У Верховній Раді майже півтора десятки депутатів, які мають корені на Черкащині. Вони ж патріоти Черкащини і замість того, щоб критикувати, зробіть щось", - запропонував губернатор.

Зараз ви читаєте новину «"Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути