неділя, 02 лютого 2014 15:50

"Це Янукович і Кожара — невеличка подряпинка, а активісти — герої України" - Поярков

"Це Янукович і Кожара — невеличка подряпинка, а активісти — герої України" - Поярков
Фото: politiko.ua

Автомайданівець Сергій Поярков розповів, яке місце в історії країни займуть президент України Віктор Янукович і міністр закордонних справ Леонід Кожара. Про це він сказав, виступаючи зі сцени на Майдані Незалежності, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Поки що наш виконуючий обовязки Леонід Кожара сказав, що у нього (Дмитро Булатов — лідер автомайдану — Ред.) все добре і невеличка подряпинка", - сказав Поярков. Люди підхопили вигуками: "Ганьба!"

Поярков нагадав прізвища загиблих через заворушення на Грушевського, викрадених та побитих активістів та наголосив, що "це вони, Янукович та Кожара, невеличка подряпинка. А ці активісти та ви — герої України. Я хочу сказати також, що автомайдан не припинив і не припинить свою діяльність. Він буде з Вами. Ми будемо з Вами. Ми Вас не полишимо. Нехай вони не думають, що нас залякали", - наголосив активіст.

Окрім того, за словами Пояркова, сьогодні зранку, на лівий берег Києва виїхали близько 30 машин автомайдану.

"Ми будемо разом з Вами нагадувати, що влада в нашій країні, якою б вона не була, завжди буде для українського народу. Для нас з Вами, а не ми для неї. Ви заслуговуйте на європейську Україну і тому ми завжди будемо з Вами"

Люди його виступ підтримали оплесками та схвальними вигуками. Накшталт: "От молодець, гарно говориш!" і "Ми з тобою, якщо ти з нами".

Нагадаємо, самого Сергія Пояркова раніше Печерський районний суд Києва позбавив прав на півроку, мотивувавши це ігноруванням вимоги ДАІ зупинитися. Сам автомайданівець вважає це рішення суто політичним.

Зараз ви читаєте новину «"Це Янукович і Кожара — невеличка подряпинка, а активісти — герої України" - Поярков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути