пʼятниця, 24 лютого 2012 15:24

"Бютівець" підозрює, що здача "труби" запланована під президентські вибори в РФ

"Бютівець" підозрює, що здача "труби" запланована під президентські вибори в РФ

На початку березня Партія регіонів готується провести позачергову сесію для того, щоб прийняти закон про можливість приватизувати українську ГТС

Про це повідомив народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Андрій Павловський.

"Мені було дивно спостерігати за тим, що "регіонали" не захотіли використовувати свої улюблені методи - бити людей для досягнення своїх корисливих цілей", - сказав він.

У той же час, Павловський пожартував щодо того, що "спортсменів у нашій фракції не залишилося", і тому Партія регіонів цілком могла б силовим методом розблокувати трибуну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі запевняють: українська ГТС - одна з основних для поставок газу з РФ до Європи

"У мене є інсайдерська інформація, і ви перші, кому я це розповім, що "регіонали" зібрали підписи для проведення позачергової сесії. Кажуть, що її проводитимуть чи то 1, чи 3 березня - такий собі подарунок новому президенту Росії", - додав Павловський.

Як повідомлялося раніше, сьогодні перед початком засіданням Верховної Ради народні депутати від "БЮТ-Батьківщини"  заблокували трибуну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин про заблоковану Раду: "Що нам, влаштувати мордобій?"

Причинного блокування була відмова внести до порядку денного засідання парламенту проектів рішень про резолюцію ПАРЄ. Крім цього депутати вимагають не допустити приватизацію української ГТС. Однак, депутати не стали силовим методом розблокувати парламентську трибуну - вони покинули залу засідань.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" підозрює, що здача "труби" запланована під президентські вибори в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути