вівторок, 26 червня 2012 20:54

"Бютівець": громадяни вважають Ющенка людиною, яка "спалила надію України"

"Бютівець": громадяни вважають Ющенка людиною, яка "спалила надію України"
Володимир Бондаренко вважає, що екс-президент Віктор Ющенко не має меж аморальності. Фото: gazeta.ua

"Бютівець" Володимир Бондаренко вважає, що екс-президент Віктор Ющенко не має меж аморальності. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ющенко привів до влади Януковича та інших можновладців. Він грав з ними в одні ворота – працював проти суперника Януковича на виборах Юлії Тимошенко, весь час співробітничав із Дмитром Фірташем, очевидно, ділячи з ним бариші із оборудок "РосУкрЕнерго". Саме він зробив все, аби угода із Росією про ціну на газ була підписана саме на тих умовах. Як президент він тоді незаконно втрутився у діяльність уряду", - зазначив депутат.

За словами політика, екс-президент продовжує виконувати завдання влади, створюючи конкуренцію на виборчих мажоритарних округах, аби пройшли "регіонали", а не представники об'єднаної опозиції. Бондаренко впевнений, що Ющенко "лізе туди із "відпрацьованими відходами" - так званими націонал-патріотами".

"Бютівець" наголосив, що Ющенко буде і надалі заперечувати те, що співпрацює із владою.

"Я пам'ятаю, як нас ламали, аби ми підписали його меморандуми. Він зробив все, аби реанімувати відпрацьовані у 2004-2005 роках політичні сили, які дискредитували себе підтасовками на президентських виборах", - зауважив він.

Нардеп вважає, що домінуюча більшість громадян України розуміє: Ющенко – це людина, яка "спалила надію України".

"Він розказує про комфорт. Так в цій країні у Ющенка він є. Його ніхто не чіпає. Розбудовує свої Безрадичі, живе на держдачах. А ті, хто бореться за те, аби відновилася демократія в Україні – сидять у в'язницях. Віктор Андрійович як раз цьому допомагає. Щоб він сьогодні не говорив, його словам не вірить 99,9 % нормальних людей. Правда, є окремі патологічно закохані в нього особистості, які його підтримують, але їх одиниці", - підкреслив Бондаренко.

Нагадаємо, екс-президент Віктор Ющенко заявив, що "не зробив злочину проти цієї нації". Він наголосив, що під час президентських виборів 2010 року "забезпечив вільне, законне голосування".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": громадяни вважають Ющенка людиною, яка "спалила надію України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути