Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2012 19:51

Луценко про Ющенка: "Зло рідко вживається з добром і бджоли в падалі не роблять соти"

Луценко про Ющенка: "Зло рідко вживається з добром і бджоли в падалі не роблять соти"
Луценко вважає,що Віктор Ющенко має дар не чути своїх соратників і з часом перетворювати їх на ворогів. Фото: podrobnosti.ua

Екс-президент Віктор Ющенко має дар не чути своїх соратників і з часом перетворювати їх на ворогів. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-міністр МВС Юрій Луценко.

Він прокоментував утворення союзу "Правиця", у який мають увійти партії "Наша Україна", Українська народна партія та "Собор".

"Наскільки мені відомо, лідер "Собору" Павло Жебрівський вже повідомив про неможливість такого об'єднання через виключно вождистські принципи, що сповідують керівники цих політичних сил", - зауважив Луценко.

За його словами, спроби Ющенка розширити рамки політичного процесу є приреченими.

"Я й не сумнівався в такому наслідку багатомісячних переговорів. Відсутність Віктора Ющенка робить будь-які спроби перегорнути сторінку, розширити рамки політичного процесу приреченими. Він володіє унікальним даром не чути людей, які його оточують і робити їх з часом ворогами. Важко навіть назвати, кого з числа соратників він ще не використав і не викинув. Як написав Шекспір, у "Королі Генріху IV": "Зло рідко уживається з добром і бджоли в падалі не роблять соти".

Нагадаємо, партія "Наша Україна" для участі у виборах до парламенту створила об'єднану опозицію на основі політичних сил правого спрямування під назвою "Правиця".

Зараз ви читаєте новину «Луценко про Ющенка: "Зло рідко вживається з добром і бджоли в падалі не роблять соти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути