пʼятниця, 08 червня 2012 15:17

"Бютівцям" не сподобалося, як влада витрачає кошти на малину

"Бютівцям" не сподобалося, як влада витрачає кошти на малину
Андрій Павловський сумнівається, що влада підніме прожитковий мінімум. Фото: truth.in.ua

"Бютівець" Андрій Павловський сумнівається, що влада до парламентських виборів підніме прожитковий мінімум. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Дивно виходить: влада заявляє, що пам'ятає про проблеми громадян і буде їх вирішувати, але коли в напрямку їхніх же соціальних ініціатив подають законопроект про зміни в держбюджет, який передбачає збільшення прожиткового мінімуму хоча б для пенсіонерів на 200 гривень, вона навіть цього не хоче приймати. Іншою частиною цього закону передбачалося відмінити перехідні положення, зокрема третій пункт закону про бюджет на цей рік, якими призупинено дію 11 соціальних законів. Але Партія регіонів "за" не дала ні одного голосу", - зазначив депутат.

За словами Павловського, представники влади стверджують, що на підвищення прожиткового мінімуму, пенсій та мінімальних зарплат у бюджеті немає коштів.

"Хоча на те, аби Держуправління справами закупило малину по 672 гривні, гроші є. Вчора відкрили вертолітний майданчик – на нього теж знайшли ресурси", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДУС спростувало інформацію про 672 грн. за малину для Януковича

"Бютівець" наголосив, що "регіонали" думають, що буде достатньо "кістки, яку вони кинули, у вигляді соціальних ініціатив Віктора Януковича".

"Зате вони вносять популістські закони, зокрема щодо зайнятості. Насправді там пусті декларації. Не прописані механізми гарантій зайнятості навіть тим же випускникам. Це буде чергова передвиборча фішка, яку буде використовувати Сергій Тігіпко, як член Партії регіонів. Насправді вони замовчують, що проблема безробіття в Україні не вирішується", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівцям" не сподобалося, як влада витрачає кошти на малину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути