пʼятниця, 01 березня 2013 23:52

Бузина запевнив, що за напис "Kill Віктор Янукович" сьогодні ніхто не постраждає

Бузина запевнив, що за напис "Kill Віктор Янукович" сьогодні ніхто не постраждає
Фото: tvi.ua

Після загибелі журналіста Георгія Ґонґадзе працівникам засобів масової інформації в Україні не загрожує смертельна небезпека.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив публіцист Олесь Бузина, коментуючи сьогоднішню прес-конференцію президента Віктора Януковича.

Він вважає, що Януковичу не варто боятися журналістів, а журналістам – президента.

"Прес-конференцій має бути більше. Янукович має частіше зустрічатися з пресою, не бачити в ній ворога, не боятися преси", – зазначив Бузина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович подякував журналістам за критику

За його словами, в Україні достатньо свободи слова для того, щоби критикувати главу держави. Принаймні, на думку медійника, журналісти можуть не боятися смертельної небезпеки.

"Простий приклад. "Стоп цензурі!" прийшли у масках у вигляді Януковича. Погодьтеся, що ніхто їх не зупиняв. Навіть якщо написати "Kill Віктор Янукович"..." - наголосив Бузина.

"Ви сказали б, що це - політичний імідж, таке інше. Повірте, що після смерті Георгія Ґонґадзе жоден політичний журналіст в Україні не зазнає смертельної небезпеки. Цією однією жертвою усі викуплені. Всі будуть тепер себе прекрасно почувати в Україні", – підсумував публіцист.

Зараз ви читаєте новину «Бузина запевнив, що за напис "Kill Віктор Янукович" сьогодні ніхто не постраждає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути