четвер, 25 лютого 2010 16:40

БЮТ підозрює, що прем"єром стане Ющенко

БЮТ підозрює, що прем"єром стане Ющенко

Частина членів фракції НУ-НС готова на створення будь-якої коаліції заради того, щоб залишитися в парламенті, заявив перший заступник глави фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

"Ті депутати, які говорять про свого прем"єра, про якісь вимоги, насправді просто бояться залишити стіни Верховної Ради.

Вони чудово усвідомлюють, що у разі призначення перевиборів їм не доведеться розраховувати хоч би на мінімальну підтримку українських виборців", - цитує в четвер сайт БЮТ Кожем"якіна, який коментує заяви окремих представників фракції НУ-НС про готовність фракції створити коаліцію з Партією регіонів за умови, що прем"єр-міністром стане екс-президент Віктор Ющенко.

Перший замглави фракції БЮТ переконаний, що певна частина депутатів від НУ-НС готова "піти на все, і на створення яких-небудь коаліцій заради того, щоб надалі залишатися в парламенті".

Він нагадав, що "більше місяця тому стало відоме про існування таємної угоди між двома Вікторами - тодішній президентом України і претендентом на цей пост (Віктором Ющенком і Віктором Януковичем).

Угода полягала в тому, що Ющенко робить все, щоб знизити рейтинг Тимошенко, і за це отримує посаду прем"єра".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ підозрює, що прем"єром стане Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути