вівторок, 27 квітня 2010 16:52

БЮТ домагатиметься перевиборів, "бо подонки розбазарять країну"

БЮТ домагатиметься перевиборів, "бо подонки розбазарять країну"
"Ми будемо робити все, щоб були проведені якомога швидше дотермінові вибори, бо ці подонки розбазарять країну", - сказав у коментарі Gazeta.ua бютівець Володимир Бондаренко, говорячи про дії БЮТ після ратифікації угоди про продовження перебування Чорноморського флоту на території України.

"Сьогодні вже говорять про те, що треба віддати авіаційну промиловість. Він (Янукович) віддає її фактично іншій державі. Це не є президент України. Це є людина, яка виходить з якихось інших цілей", - зауважив бютівець.

Бондаренко також вважає, що сьогоднішня ратифікація угоди про ЧФ Росії є незаконною. "Ратифікація угоди відбувається лише після позитивного рішення комітетів з закордонних справ та з європейської інтерграції. А таких рішень немає", - пояснив Бондаренко.

Також, з його слів, голосування у залі Ради відбувалося при недостатній кількості голосів: "Зареєстровано було лише 114 осіб".

Бютівець вважає, що результат голосування був заздалегідь запрограмований. "При такій позиції Литвина це все програмується. Це елементарно робиться. Електронщики це знають. Ставиться будь-яка цифра і будь-яка вискакує", - сказав нардеп і додав: "Є там певна роль і наших зрадників".

"Будемо інформувати громадян України і світову громадськість про те, що в Україні диктатура. Повне плювання на Конституцію", - сказав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ домагатиметься перевиборів, "бо подонки розбазарять країну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути