четвер, 18 грудня 2014 05:54

Бунт в Росії може статись вже наступного року - Касьянов

Бунт в Росії може статись вже наступного року - Касьянов
hvylya.net

Російські бізнесмени не підуть на акції протесту проти влади через страх перед Путіним, зате середній клас може вийти з протестами вже наступного року.

Про це екс-прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов сказав в ефірі телеканалу новин "24", передає "Укрінформ".

"Ніякий "бізнесовий бунт" не можливий, тому що всі бізнесмени дуже сильно бояться, тремтять як кленові листки. Дехто виїхав у Лондон або ще кудись, дехто тут сидить тихенько, тому що (у Росії - ред.) склалася така система, що будь-яка думка, відмінна від влади, призводить до того, що бізнесмена позбавляють усіх активів і всього бізнесу", - зазначив Касьянов.

Зокрема, за його словами, бунт може початися вже наступного року.

"На вулиці буде виходити середній клас. Це для початку - ті самі люди, які виходили у грудні 2011 року (коли в нас були сфальсифіковані вибори)... Я думаю, що не тільки середній клас, а й інші групи населення уже в наступному році будуть значно активніше себе поводити. Терпіння громадян наступного року почне закінчуватися", - наголосив екс-глава російського уряду.

"Те, що відбувається сьогодні з економікою і фінансовою системою, - це дуже великі проблеми, з яких вилізти можна лише через політичні реформи. Фактично - через повну заміну влади і формування нового політичного курсу іншими людьми", - додав Касьянов.

Нагадаємо, ціна на нафту та російський рубль стрімко падають.

Зараз ви читаєте новину «Бунт в Росії може статись вже наступного року - Касьянов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути