вівторок, 13 листопада 2012 19:04

Булатецький хотів оголосити голодування у стінах ЦВК, і піде до Європейського суду

Булатецький хотів оголосити голодування у стінах ЦВК, і піде до Європейського суду
Микола Булатецький: я дійду до Європейського суду. Фото: tvi.ua

Кандидат у нардепи по скандальному 194 округу з центром у Черкасах Микола Булатецький мав намір голодувати проти фальсикації результатів голосування на своєму окрузі.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, 194 округ потрапив до переліку тих мажоритарних округів, де ЦВК не встановила результати голосування. Однак, Булатецький запевняє, що чесно переміг на виборах, і підстав ставити його перемогу під сумнів у ЦВК просто не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булатецький: "І перевибори, і переголосування на спірних округах — не вихід із ситуації"

"Вчора ми зустрілись з головою ЦВК і він особисто переді мною вибачився. Він сказав, що розуміє, у яку вони попали дурну ситуацію. Він сам толком не знав, що не було документів", - розповів Булатецький.

"Позавчора я мав намір оголосити голодування в стінах ЦВК разом з Леонідом Даценком (опонентом Богдана Губського на 197 окрузі в Каневі - gazeta.ua) і Віктором Романюком (опонентом Тетяни Засухи на 94 окрузі — gazeta.ua), - додав політик. - Але Романюка не було, Даценко був на під'їзді, а за цей час ЦВК просто припинила роботу. Туди приїхав "бютівець"Сергій Пашинський і я йому заявив про голодування. Але він мене запевнив цього не робити, пообіцяв знайти інший спосіб вирішення ситуації".

Якщо ЦВК не скасує свою постанову про перевибори на 5 мажоритарних округах, Булатецький обіцяє судитися до останнього за свою перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Ми будемо оскаржувати рішення суду по 194 окрузі

"Я дійду до Європейського суду. То я сподіваюся, що мої виборці ще й грошей зароблять. Та і я хоч трохи покрию свої розходи. Хоча, зрозуміло, не хотілось би цього робити. Ви знаєте, яка я людина. Коли Юлія Вікторівна Швець (член ЦВК — gazeta.ua) інформувала про ситуацію на округах, я швидко вискочив на вулицю, взяв квіти і подарував їй за об'єктивну інформацію. Коли Жанна Усенко-Чорна інформувала про те, що відбувалося на округах, я стояв і аплодував. Я знову вийшов на вулицю і взяв квіти — подарував їй. Я шукав якісь компроміси, якусь логіку в тому, щоб не казали, що опозиція тисне. Опозиція не тисне, а захищає свої голоси", - каже політик.

Нагадаємо, під час засідання ЦВК у неділю Микола Булатецький виголосив вельми критичну промову у бік Об'єднаної опозиції. Він закликав усіх лідерів негайно приїхати у стіни ЦВК і разом з ним захищати перемогу його як єдиного кандидата від опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Булатецький хотів оголосити голодування у стінах ЦВК, і піде до Європейського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути