четвер, 14 серпня 2014 09:45

"Будемо стояти сьогодні до кінця!" - біля Ради вимагають люстрації
7

Фото: Ольга Москалюк/Gazeta.ua

 Біля будівлі Верховної Ради проходить мітинг на підтримку законопроекту про очищення влади. Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Тут зібралися більше тисячі людей. Вони тримають прапори "Демальянсу", партій "Воля", "Свобода" та національні прапори України. Люди перекрили рух на вулиці Грушевського.

Під центральним входом до парламенту — пів тисячі правоохоронців та батальйону "Київ -1". Мітингувальники періодично скандують: "Лю-стра-ція!". Коли повз них проходять депутати, кричать: "Ганьба!". Також протестувальникик тримають плакати: "Люстрація — або кастрація!", "Люстрація негайно!", "Люстрація є...за неї варто боротися".

Біля першого під'їзду будівлі Верховної Ради на асфальті крейдою написано: "Вбивці Небесної сотні 16.01.2014". Нижче — список депутатів "регіоналів" та комуністів, які голосували за прийняття антимайданівських законів.

На акцію також приїхало кілька машин автомайданівців. В інтерв'ю журналістам автомайданівець Сергій Коба розповів, що сьогодні правоохоронці чинили перешкоду їхнім машинам. За його словами, на площу перед парламентом вдалося прорватися 30 машинам.

"Будемо стояти сьогодні до кінці", - пообіцяв Коба.

Зараз ви читаєте новину «"Будемо стояти сьогодні до кінця!" - біля Ради вимагають люстрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути