вівторок, 16 жовтня 2012 12:59

Бригинець пояснив, чому не зняв свою кандидатуру

Бригинець пояснив, чому не зняв свою кандидатуру
Олександр Бригинець знехтував соцдослідженням. Фото: ukr.obozrevatel.com

Кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Бригинець вважає, що соціологи, які робили опитування в його виборчому окрузі № 217 (м. Київ), помилилися.

Про це політик сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Коли з кількох соціологій одна принципово відрізняється від інших, нею треба було знехтувати", - сказав він.

Нагадаємо, згідно соцдосліджень, проведених різними соціологічними групами в окрузі № 217, Олександр Бригинець набирає 12% (GFK), 10% (Rating group), 18% (TNS Ukraine).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вимагає у Кличка визначитись: або вступити до лав опозиції, або остаточно відмовитись - Бригинець

Водночас, його конкуренти мають: Крикунов Юрій ("УДАР") - 24% (GFK), 7% (Rating group), 11% (TNS Ukraine); Столар Вадим (самовисування) — 0% (GFK), 16% (Rating group), 16% (TNS Ukraine); Вільдман Ігор (самовисування) — 1% (GFK), 3% (Rating group), 8% (TNS Ukraine).

Слід зазначити, що у партії "УДАР" здивовані рішенням з'їзду "Батьківщини" щодо зняття мажоритарних кандидатів. Про це йдеться в заяві партії, розміщеній на офіційному сайті політсили.

"У двох третинах округів, які визначили "УДАР" і "Батьківщина", наші колеги по опозиції своїх кандидатів не зняли. Ми ж своїх зобов'язань дотрималися - там, де кандидати від "Батьківщини" мають більше шансів перемогти, ми своїх висуванців з перегонів зняли", - заявили раніше в "УДАРі".

Зараз ви читаєте новину «Бригинець пояснив, чому не зняв свою кандидатуру ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути