середа, 16 лютого 2022 20:23

Спецтема: Ворог біля українського кордону

"Брати і сестри, ваша перемога - наша перемога" - грузини підтримали українців у боротьбі з російським агресором

"Брати і сестри, ваша перемога - наша перемога" - грузини підтримали українців у боротьбі з російським агресором
"Хай живе вільна Україна, хай живе вільна Грузія", - сказав Вахтанг Кікабідзе.

Грузинський народ підтримує Україну у боротьбі з агресією Росії.

Відеозвернення записали грузинські культурні діячі, політики.

До українців звернулися актор Вахтанг Кікабідзе, співачка Ніно Катамадзе, четвертий президент Грузії Георгій Маргвелашвілі, баскетболіст Георгій Цинцадзе, режисерка Саломе Джаші.

"Брати і сестри, ми з тривогою спостерігаємо за агресією путінської Росії проти гордої і незалежної України. Узурпатору потрібне чергове кровопролиття у сусідній державі, щоб відвернути увагу населення від внутрішніх проблем.

З надією спостерігаємо, що сьогодні весь світ мобілізований як ніколи і віримо, що людство стане проти зла і не допустить несправедливості. Закликаємо та просимо у всіх цивілізованих країн, хто має можливості зупинити агресора. Стати поруч із героїчним українським народом і державою.

Віримо, що в цю історичну мить український народ буде твердим, єдиним та безстрашним. Як це було завжди у важкі часи для України.

У Грузії знаємо, що ваш успіх - це і наш успіх. Ваша перемога - наша перемога. Ваша свобода - це наша свобода. Ми разом проходимо цей складний шлях до свободи.

Населення Грузії завжди підтримувало і буде підтримувати Україну та український народ. Слава Україні. Героям слава. Хай живе вільна Україна, хай живе вільна Грузія", - заявили.

Україна й Грузія - стратегічні партнери. Грузія підтримує суверенітет і територіальну цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів.

Обидві країни мають курс на членство в НАТО.

Торік у липні Україна, Грузія і Молдова схвалили Декларацію Батумського саміту. Заявили про зміцнення тристороннього співробітництва між країнами щодо європейської інтеграції.

Зараз ви читаєте новину «"Брати і сестри, ваша перемога - наша перемога" - грузини підтримали українців у боротьбі з російським агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути