четвер, 08 травня 2014 12:42

Бондаренко віддав економіку міста людині без відповідного досвіду - ЗМІ

Бондаренко віддав економіку міста людині без відповідного досвіду - ЗМІ

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко призначив своїм заступником Владислава Голуба , який є зятем нардепа від "Батьківщини " Сергія Соболєва. Відповідне розпорядження Бондаренко підписав 30 квітня. Як відомо, він сам належить до цієї ж партії.

При цьому, як підкреслюється у публікації "Керівництво БЮТ практикує в Києві сімейний підряд", що вийшла на порталі Kievvlast.com.ua, про Голуба практично нічого невідомо, в інтернеті немає навіть його фотографій. У статті називають його "перекладачем з французької з досвідом роботи помічника народного депутата". Водночас , в управління Владиславу Голубу віддали одразу чотири великих департаменти - економіки та інвестицій , будівництва та житлового забезпечення, містобудування та архітектури, а також комунальної власності .

Єдиний досвід у сфері містобудування у Владислава Голуба, наголошується в статті , - місце роботи радником Голови Наглядової ради ПАТ "Нерухомість столиці ", яка відома своєю участю в скандальному будівництві торгівельно-розважального центру "Троїцький" біля НСК "Олімпійський".

"На який досвід амбітного родича спиралися, довіряючи йому управління економікою міста і всіма його комунальними активами, залишається загадкою" , - йдеться в матеріалі.

Дружиною пана Голуба є Юлія Сергіївна Голуб - у дівоцтві Юлія Сергіївна Соболєва, старша донька виконуючого обов'язки голови фракції "Батьківщина " у Верховній Раді Сергія Соболєва.

Втім, сімейний підряд БЮТ на цьому в Києві не обмежується, продовжує автор статті.

"Відомо, що депутат Київради Дмитро Нікульшин є зятем Володимира Бондаренка , оскульки одружений на його молодшій доньці Ользі. Подейкують , що зараз він призначений забезпечувати тестю взаємодію з усім депутатським корпусом , тобто - домовлятися про позитивні голосування з усіх важливих для керівництва КМДА рішень. Воістину в Києві нічого не змінюється" , - пише він.

З доступної біографії Владислава Голуба, як і Дмитра Нікульшина випливає, що основна їх зайнятість у минулому - робота помічником народного депутата.

"Три місяці Київ стояв на Майдані за те, щоб всі ми жили в чесній країні, якою керують професіонали, а не " свої ". А в результаті Київ , схоже , ризикує знову отримати модель керівництва часів екс-мера Леоніда Черновецького. Тільки якщо у Черновецького був один зять з необмеженими повноваженнями щодо деребану Києва, то у Бондаренко їх цілих два" , - підсумовує автор.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко віддав економіку міста людині без відповідного досвіду - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути