субота, 10 серпня 2013 19:57

Бондарчук попередив, що рішення про асоціацію з Україною ЄС прийматиме у вересні

Бондарчук попередив, що рішення про асоціацію з Україною ЄС прийматиме у вересні
Сергій Бондарчук. Фото: tvi.ua

Європейський парламент прийматиме політичне рішення щодо доцільності підписання Угоди про асоціацію з Україною не в листопаді під час саміту у Вільнюсі, а заздалегідь — у вересні. Тому більшість та опозиція у Верховній Раді мусять добре попрацювати спільно відразу після літніх канікул.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив координатор робочої групи Національного круглого столу з питань євроінтеграції Сергій Бондарчук.

"Ми закликаємо і представників опозиції, і влади долучитися до цієї роботи", - зазначив Бондарчук.

"Що б не говорили, та асоціацію прийматимуть не в листопаді – політичне рішення будуть приймати у вересні. Тому, фактично, Верховна Рада повинна відпрацювати з 3 до 20 вересня – коли буде прийматися політичне рішення в Європейському парламенті", - наголосив політик.

Водночас він поскаржився на те, що українська влада частіше чує не власних громадян, а дипломатів і політиків з-за океану або з того ж Європейського Союзу.

"Завдання політиків – знайти консенсус зі всіх питань, які є дражливими. Ці питання пов'язані з реформами правоохоронної системи і судочинства, пов'язані з перебуванням Юлії Тимошенко в тюрмі. Їх треба вирішувати, не можна їх відтягувати", - переконаний Бондарчук.

Зараз ви читаєте новину «Бондарчук попередив, що рішення про асоціацію з Україною ЄС прийматиме у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути