четвер, 05 березня 2015 09:35

Велика сімка схвалила програму реформ в Україні і заявила про нову фінансову допомогу

Велика сімка схвалила програму реформ в Україні і заявила про нову фінансову допомогу
consilium.europa.eu

Міністри фінансів Великої сімки вважають, що в програмі реформ, підготовленій Києвом, містяться "усі необхідні елементи" для негайної стабілізації економічної ситуації.

Про це передає DW.de.

"Міністри фінансів країн Великої сімки вітають прийняту в Україні програму економічних реформ і говорять про надання Києву в перспективі нової порції фінансової допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як вказується, у заяві, оприлюдненій 4 березня, зазначається, що країни G7 чекають найближчими днями "позитивного обговорення" питання про програму фінансової допомоги Україні з Міжнародним валютним фондом.

"Програма надасть додаткове фінансування, щоб оперативно допомогти Україні провести амбітні економічні реформи", - цитує документ агентство dpa.

Представлена урядом в Києві програма реформ, як вказується у заяві, містить "усі необхідні елементи" для негайної стабілізації економічної ситуації, повернення в середньостроковій перспективі до стабільного економічного зростання і поліпшення рівня життя українців.

"Міжнародне співтовариство готове підтримати Україну на шляху проведення реформ в цей критичний момент її історії", - підкреслюється у спільній заяві міністрів фінансів Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Великої Британії і США.

Зараз ви читаєте новину «Велика сімка схвалила програму реформ в Україні і заявила про нову фінансову допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути