неділя, 21 вересня 2014 12:24

Бойко очолив "Опозиційний блок", а Добкін і Королевська увійшли в десятку - оприлюднена частина кандидатів

Бойко очолив "Опозиційний блок", а Добкін і Королевська увійшли в десятку - оприлюднена частина кандидатів
Юрій Бойко Фото: ua.112.ua

Екс-віце-прем'єр, топ-менеджер в енергетичній та промисловій сфері держуправління Юрій Бойко очолив "Опозиційний блок". Політична сила оприлюднила першу десятку кандидатів у народні депутати України для участі в парламентських виборах. Про це повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку" в неділю.

У першу десятку партії також увійшли глава Фонду "Українська перспектива" Олександр Вілкул, екс-голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, президент Всеукраїнського єврейського конгресу, глава партії ВО "Центр" Вадим Рабинович, голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін, екс-гендиректор "Азовсталі" Олексій Білий, народний депутат Нестор Шуфрич, лідер партії "Україна - Вперед!" Наталя Королевська, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва, перший замглави національного комітету Партії розвитку України Микола Скорик.

"Опозиційний блок" - це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян об'єднатися і зберегти єдність країни і життя людей", - цитує Бойка прес-служба партії.

Він підкреслив, що учасники блоку - це не партії, а окремі політики, "мета яких - зберегти Україну, захистити її громадян і відновити мир на її землі".

"Україна сьогодні в надзвичайно тяжкому становищі з часів Другої світової війни, - йдеться в заяві лідера блоку. - Ця влада з першого дня втрачає території, вона не здатна керувати країною і наполегливо штовхає її в економічну прірву: тотальне зубожіння людей, колапс економіки, параліч в енергетиці. Країну привели до того, що людська смерть перестала бути трагедією. Тепер це статистика, цинічна і нелюдська. Ця влада не бачить очевидних речей і не чує цілі регіони", - зазначив Бойко.

Бойко заявив, що його політсила остаточно припинить війну і відновить Донецьку і Луганську області.

Зараз ви читаєте новину «Бойко очолив "Опозиційний блок", а Добкін і Королевська увійшли в десятку - оприлюднена частина кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути