четвер, 15 травня 2014 20:06

Бійці АТО звільнили від терористів ще один район на Донбасі

Бійці АТО звільнили від терористів ще один  район на Донбасі
Фото: svit24.net

В ході проведення антитерористичної операції українським силовикам вдалося взяти під контроль Великоновосілківський район Донецької області.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко:

"Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль народним ополченням і батальйоном "Донбас". За інформацією розвідки так званий батальйон "схід" висунутий сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. У місто з них ніхто не увійде. Великоновосілківський РВВС узятий під контроль, співробітники після проведення профілактичної роботи приведені до повторної присяги на вірність Україні. Завтра разом з Народним ополченням міліція приступить до несення служби. Начальник міліції втік у невідомому напрямку. Звертаємося до міністра МВС з побажанням задовольнити вимоги місцевих жителів і замінити негідника, який особисто брав участь у зриві українського прапора, на патріота, який користуватиметься довірою городян. Збитки понесені РВВС при штурмі будуть компенсовані з каси батальйону. Також втекли місцеві депутати від Партії регіонів і голова районної ради по кличці "Шира". Місцевими жителями ці персонажі, як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор піднятий на флагштоку біля райради, прапор ДНР пішов на онучі. Завтра, після проведення заходів щодо зміцнення української влади в регіоні ми висуваємося в наступний район Донбасу". 

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО звільнили від терористів ще один район на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути