середа, 05 лютого 2014 10:17

Богословська: Янукович намагається зробити з "регіоналів" рабів

Богословська: Янукович намагається зробити з "регіоналів" рабів
Фото: zik.ua

Народний депутат, екс-"регіонал" Інна Богословська вважає, що скоро закінчиться правління Віктора Януковича. До такого висновку вона прийшла після візиту президента в парламент.

Як сказала Богословська в інтерв'ю "Главкому", Янукович намагається зробити рабів з депутатів-"регіоналів".

"Для людей, які в середині цієї партії, поняття раб є неприпустимим. А тепер з них намагаються робити рабів. Всі бачили, як президент приїхав (у Верховну Раду 29 січня. - Ред.) і фактично в страху вивів депутатів у зал", - сказала вона.

Богословська вважає, що "це був маркер кінця". "Тому що коли вже президент приїжджає, щоб привести до тями фракцію, то це вже ненормально. Раніше йому було достатньо одного дзвінка", - зазначила колишня "регіоналка".

"Більше того, перед позачерговою сесією, в суботу (25 січня - Ред.), відбулася нарада фракції в Адміністрації президента, так Януковичу довелося особисто обдзвонювати депутатів, просити, щоб вони приїхали. В результаті з двох сотень приїхало 98 людей. Що це означає?", - сказала Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Богословська: Янукович намагається зробити з "регіоналів" рабів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути