середа, 15 січня 2014 20:37

Богатирьова в робочий час ходила на шопінг в "Луї Віттон"

Богатирьова в робочий час ходила на шопінг в "Луї Віттон"
Фото: youtube.com

Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова у вівторок під вечір була помічена в елітному бутику "Луї Віттон". На камеру мобільного телефону це відзняв киянин на ім'я Олексій. Пізніше відеозапис на своєму "Фейсбук" виклав депутат Олег Ляшко.

На 25-секундному відео видно, що Богатирьова сидить на диванах в магазині. Говорить по мобільному, посміхається. Біля неї її помічниця Людмила Харів, яка колись працювала радником у Віктора Ющенка. Їх оточують кілька охоронців. Біля них ходить консультант магазину.

"У вівторок під вечір ми з товаришем зайшли в бутік "Луї Віттон" подивитися нову весняно-літню колекцію. Сидить Богатирьова. Робочий день. В неї через її халатність люди помирають. А вона сидить посміхається, п'є чаї, щось їй там носять цукерки всякі. Сидить задоволена життям. Відразу витягнув телефон і почав її знімати. Думаю: "Мало лі що я там розповім людям? Треба мати відеофіксацію". Був нормально одягнутий, в костюмі, охоронці не знали хто, тому побоялися мене зачіпати. Я підійшов до неї і запитав: "Раиса Васильевна, вот закрываются сейчас больницы, как вам развлекаться в магазине Луи Виттон в присуствии этих прекрасных продавщиц, разговаривать по телефону и шиковать? С вашими сумками "Гермес Биркин". Охорона телефону з рук не виривала, а просто ставала перед ним і не давала знімати", - відзначає Олексій в коментарі Gazeta.ua.

Поки Богатирьова перебувала в бутику, його не закривали.

"Це ж не приватний бутик, а ціла елітна мережа. Там діють міжнародні корпоративні стандарти. Продавці не можуть отак по-жлобськи закрити бутик і всіх звідти вивести. В них ніколи нема знижок, а відношення персоналу до клієнтів однакове. Знаєте як блатні купують собі речі? Це ж не так, що зайшов в якийсь супермаркет, купив собі щось і вийшов. Вони заходять в бутік, їм наливають елітні напої, каву, цукерки, спілкуються з ними. Це так із звичайними людьми. А міністрам там і кокаїн дістануть, якщо вони попросять. Бутікова сфера своїх клієнтів робить друзями. Продавці їм льстять, які ви прекрасні, як на вас все сидить. А потім: "Ой, а в нас тут прийшло то-то", - додає чоловік.

Депутат Олег Ляшко, який й оприлюднив відео, стверджує, що Богатирьова була в магазині чотири години.

"Це був вівторок, робочий день і вона була там десь чотири години. З четвертої дня до восьмої вечора. У вихідні дні хай де хоче там і ходе, це її справи. А не в робочі дні. Це неприпустимо. Може, їй тоді варто перекваліфікуватися і бути не міністром охорони здоров'я, а директором магазину "Луї Віттон". Нехай іде в магазин і керує, якщо їй подобається там днями просиджувати. Вона ж випивша там. Ви що не бачите? Її людина питає, чи не соромно їй бути в Луї Віттоні, коли закривають лікарні, вона посміхається. Їй весело. Вже й не перший раз там засвітилась. Два роки тому сам зняв її там. Точніше відео-реєстратор в моїй машині, як вона заходила і виходила з магазину. Тоді я теж оприлюднив відео, як і зараз, але від неї мені ні разу не дзвонили з претензіями", - зауважив Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова в робочий час ходила на шопінг в "Луї Віттон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути