субота, 09 березня 2013 10:48

Богатирьова більше не буде вдосконалювати законодавство щодо мов

Богатирьова більше не буде вдосконалювати законодавство щодо мов
Раїса Богатирьова Фото: pravosud.info

Уряд вніс зміни до складу робочої групи з питань розробки системних пропозицій щодо удосконалення законодавства стосовно порядку застосування мов в Україні та проекту Державної програми всебічного розвитку і функціонування української мови. Відповідне розпорядження було прийняте на засіданні Кабінету міністрів 6 березня 2013 року, повідомляє прес-служба уряду.

Згідно з документом, передбачається виведення зі складу зазначеної робочої групи Раїси Богатирьової та введення в її склад віце-прем'єра Костянтина Грищенка, який наділений повноваженнями в разі потреби вносити зміни до персонального складу групи.

Метою даного нормативно-правового акта є відновлення діяльності робочої групи, створеної розпорядженням Кабінету міністрів від 3 вересня 2012 року № 671, діяльність якої спрямована на вдосконалення законодавчого забезпечення застосування мов в Україні та підготовку комплексної державної програми розвитку державної мови в Україні.

Прийняття розпорядження дозволить відновити діяльність робочої групи для продовження роботи з комплексного вдосконалення законодавчого забезпечення порядку застосування мов в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова більше не буде вдосконалювати законодавство щодо мов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути