четвер, 16 серпня 2012 10:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Біля суду зібрались близько тисячі прихильників Тимошенко
6

Фото: Фото: Марина Фролова

Біля будівлі Вищого спеціалізованого суду, де має відбутися чергове засідання щодо оскарження адвокатами Юлії Тимошенко вироку Печерського суду у газовій справі, зібралися близько тисячі прихильників екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністративний суд не пустив Тимошенко і Луценка на вибори

Вони тримають прапори Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Вони стоять вздовж тротуару і не перекривають проїжджу частину. На прилеглих вулицях стоять працівники ДАЇ. На деревах розвішені плакати "Юлі - волю!". Також активісти тримають великі транспаранти з зображенням Гітлера, Сталіна та Януковича і підписом "Диктатор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмова ЦВК зареєструвати Юлію Тимошенко та Юрія Луценка кандидатами у депутати є дискримінацією - депутат

Також біля суду стоїть мікроавтобус з гучномовцем, з якого лунають виступи на тему Тимошенко. Поряд із судом стоять кілька автобусів із Беркутом. Засідання у  справі Тимошенко має розпочатися о 10 годині.

Зараз ви читаєте новину «Біля суду зібрались близько тисячі прихильників Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути