неділя, 08 грудня 2013 13:29

Спецтема: Євромайдан-2013

Біля метро "Хрещатик" були помічені близько 200 "захисників Євромайдану"
7

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Біля виходу з метро "Хрещатик" зі сторони вулиці Інститутської до двох сотень молодих людей у касках тренуються як протистояти шеренгам з міліцією. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Натовп розділений на дві колони у помаранчевих та білих касках стоять один навпроти одного. По команді починають проштовхувати. На касках мають написи: "Праве крило", "ліве крило". Майже всі у військових бушлатах та протигазах. У всіх учасників на рукавах є синьожовтий прапор.

"Тренуємося, якщо будуть якісь провокації проти мирного мітингу. Ми будемо заступатися за людей" - розповів один із майбутніх захисників Євромайдану.

Тим часом на площу продовжують прибувати люди. Натовп на стільки великий, що важко вийти з метро.

Центральні станції київського метрополітену в полудень неділі завантажені як в години пік робочого дня, люди стікаються на "Марш мільйона".

З 12 години триває масштабна акція Євромайдану "Марш мільйона", що вимагає відставки уряду Миколи Азарова, дострокових виборів Ради і президента після жорстокого розгону Майдану в ніч на 30 листопада.

 

Зараз ви читаєте новину «Біля метро "Хрещатик" були помічені близько 200 "захисників Євромайдану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути