субота, 28 листопада 2009 10:53

Без політики Ющенка Україна буде відкинута на роки

Без політики Ющенка Україна буде відкинута на роки

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що він не буде зрозумілий ще роки 4-5.

Про це він заявив в п"ятницю ввечері в ефірі телеканалу "Інтер".

"Через 6 років я буду перша людина, яка буде на словах: слухайте, правильно, у нас єдиний курс - мати національний суверенітет та стати невід"ємним членом європейської колективної системи безпеки", - вважає президент.

Також Ющенко відмітив, що є дві породи політиків: "Одна порода дбає про те, щоб у тебе був рейтинг. І тому ти можеш зрадити те, що три-чотири роки назад для тебе були речі канонічні".

"Я - політик другий. Мене не цікавить, де я буду. Бо у людей проблема вибору не в прізвищах, у цінностях. І тому цінності, про які я говорю, це річ стратегічна, річ, з якою Україна ніколи не програє", - зазначив український лідер.

"Ми можемо у тактиці десь менше мати успіхів, більше мати успіхів, але, якщо не буде зреалізована політика Ющенка, ця країна буде відкинута на роки і назад", - підкреслив він.

"Як можна, скажіть будь ласка, набрати рейтинг у громаді, ну наприклад, коли президент Ющенко говорить: нам треба обрати нову безпекову політику, нам треба дати відповідь на це питання так, як дали чехи, естонці, литовці, латиші, поляки, румуни, болгари", - відмітив президент.

"Це тема піару. Ні? Запитайте прем"єр-міністра, як пишеться слово НАТО. Вона не напише його. Не тому, що це не обдарована людина, а тому, що про це говорити політично невигідно", - зазначив Ющенко.

"Але нація, якщо про це забуде, вона через декілька років може відкотитись до обставин, з яких уже не вийде незалежною і суверенною", - додав він.

"А це мій вибір, це моя політика і я переконаний, що це політика правильна. Чотири роки назад мене підтримували 14%, зараз - 33%. Так ви говорите, що я програю? Коли за чотири роки вдвічі росте позиція, причому вона сьогодні стала домінуюча. Опонентів - 27%, прихильників - 33%, а невизначених - 40%", - підкреслив президент

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Без політики Ющенка Україна буде відкинута на роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути