середа, 16 березня 2011 11:46

"Батько" "тендерної мафії" став "регіоналом"

"Батько" "тендерної мафії" став "регіоналом"

Депутати Антон Яценко та Степан Глусь та Олександр Фельдман увійшли до складу фракції Партії регіонів.

Відповідне оголошення на ранковому засіданні Верховної Ради зробив спікер Володимир Литвин.

"Відповідно до статті 13 закону про статус народного депутата та Регламенту Ради інформую про входження нардепів Антона Яценка, Степана Глуся та Олександра Фельдмана до складу депутатської фракції Партії регіонів", - зауважив керівник парламенту.

Зазначимо, що Антон Яценко обирався до парламенту за списками партії "Батьківщина". Він був виключений з її рядів після того, як декілька разів проголосував синхронно з більшістю. Зокрема парламентар підтримав рішення про перенесення парламентських виборів на 2012 рік. Антона Яценка називають батьком-засновником ліквідованої Тендерної палати та звинувачують у багатомільйонних махінаціях у сфері держзакупівель. В той же час сам депутат категорично спростовує усі обвинувачення.

На сьогоднішній день у парламенті 5 депутатських фракцій та одна депутатська група. До фракції Партії регіонів входять 186 депутатів, до БЮТ близько 100 депутатів, фракції НУ-НС-68 депутатів, Компартії-25 депутатів, Народної партії-20 депутатів, групи "Реформи заради майбутнього"-20. Крім того у парламенті неформалізовано низку депутатських груп.

Зараз ви читаєте новину «"Батько" "тендерної мафії" став "регіоналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути